Funktion-One lansează la ISE 2020 cele mai mici Incinte acustice

Funktion-One a lansat două modele de incinte acustice compacte - F5 și unitatea de bas SB8. 

F5 ultra compact oferă o calitate a sunetului extrem de echilibrată și naturală care nu se găsește adesea la difuzoarele de dimensiunea sa. Un difuzor unic de 5 ” produce o gamă completă de frecvențe, asigurând o coerență excelentă. Aceste proprietăți, în combinație cu inteligibilitatea vocală, lider în clasă, o fac foarte potrivită pentru sisteme distribuite de adrese publice, baruri și restaurante, precum și pentru aplicații interne, cum ar fi home theater și monitorizare desktop. Gama de difuzoare compacte de bas Funktion-One poate fi asociată cu F5 pentru o extensie suplimentară de frecvență joasă.

SB8 este un bas extrem de compact, dar puternic și convingător. Este perfect pentru aplicațiile în care un subwoofer de dimensiuni convenționale este prea mare și obturator, precum baruri, restaurante, magazine și galerii. De asemenea, dimensiunile reduse și randamentul ridicat al SB8 îl fac potrivit pentru aplicații pentru consumatori, cum ar fi un canal dinamic și precis de frecvență joasă într-un sistem home theater sau ca extensie de bas pentru F5, F55 sau F81 într-un sistem de ascultare sau monitorizare 2.1.

Fondatorul Funktion-One, Tony Andrews, a declarat: „Suntem foarte fericiți să introducem F5 și SB8 la ISE 2020. Deși sunt mici ca mărime, sunt capabile de standardele de înaltă performanță pe care le solicităm de la toate inovațiile noastre."